Bedrijfskleding van Suit Up Now

Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189Al een tijdje ben ik bezig met het beginnen van mijn eigen restaurant. Het concept dat ik probeer uit te werken moet tot in de puntje kloppen. Er zijn al heel veel dingen geregeld, maar er moet nog heel veel geregeld worden. Een van de dingen waar ik mij nu over buig is de corporate fashion. Mijn personeel moet er natuurlijk representatief uitzien, maar het moet natuurlijk wel fijn zijn om een kostuum de hele tijd aan te hebben.

Goed aanbod

suit up now logoOmdat ik niet zo goed wist wat mijn personeel precies aan zou moeten heb ik eerst inspiratie opgedaan. Door te zoeken naar corporate fashion ben ik terecht gekomen bij Suit Up Now. De website van Suit Up Now is volledig gewijd aan bedrijfskleding.

Op de website van dit bedrijf zag ik vele leuke ideeën. Een van de ideeën die ik heb opgedaan op de website is een net overhemd met een strikje en dat dan met een cognac kleurig schort. Zo is het personeel netjes gekleed, maar is er nog de functionaliteit van een schort.

Het schort zelf is van leer en dat gaat natuurlijk lang mee. Met het lijstje van de maten van mijn personeel heb ik een bestelling geplaatst. De totaalprijs van mijn bestelling was veel lager dan ik in eerste instantie had ingeschat.

Toen de kleding binnenkwam heb ik het eerst laten proberen door mijn personeel. Iedereen zag er goed uit en de meesten vonden het geweldig. De kwaliteit en prijs waren helemaal goed en daarom ben ik heel erg tevreden over Suit Up Now.

«
»