Boeketcadeau, wat een goed idee!

Boeketcadeau is een idee die ik graag wil delen met de lezer van dit blog. Omdat mijn vrouw wel eens heeft geklaagd dat zij nooit een mooie bos bloemen van mij krijgt heb ik haar nu echt eens weten te verrassen. Om eerlijk te zijn deed ik dit niet bewust omdat het mij zelf niet zo erg interesseert. Ook begreep ik niet waarom een vrouw daar zo blij van wordt.

Inmiddels begrijp ik het wel, omdat ik mijn vrouw echt heel erg gelukkig en vol blijdschap aan de telefoon had toen ik een mooi boeket naar haar werk heb laten sturen om namens mij te laten bezorgen. Zij vertelde mij dat zij zich erg speciaal voelde en toen zij thuis kwam werd ik overspoeld met knuffels. 

Boeketcadeau

Een leuke verrassing die voor herhaling vatbaar is

Een boeketcadeau is echt een goed idee om je vrouw even helemaal mee op te fleuren en haar speciaal te laten voelen. Zelf heb ik dit zomaar zonder reden gedaan (na een aantal hints) en ik heb dit verhaal ook gedeeld met mijn vrienden. Twee van hen hebben hier ook een bestelling gedaan en ook zij hadden een zeer positieve reactie. Het is immers een zeer kleine moeite maar een groot gebaar. Dit adres zal ik zeker onthouden voor over een poosje dat mijn vrouw het weer niet zal verwachten en weer blij maar vol verbazing thuis komt met een grote bos met haar lievelingsbloemen.  

Boeketcadeau

«
»