Br@nd was het merk kleding wat ik voor mijn nichtje kocht

13110604_mediumbluedenim_001_productlargeHallo lezers, leuk dat jullie er weer zijn. Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik heet Walhak. Dit is niet bij echte naam maar een bijnaam van mij. Mijn trouwe lezers zullen wel weten hoe ik hier ben aangekomen, voor de nieuwe lezers, check mijn bio pagina. Ik ben een erg fanatieke skater en doe regelmatig mee aan wedstrijden. Skaten hoort echt bij mijn levensstijl. Ik hoop met mijn blog andere te inspireren en geef jullie soms ook een gouden tip mee. Ik zelf loop graag in merkkleding rond. Omdat er laatst een nichtje van mij jarig was, wou ik haar ook een merk shirtje geven. Ik ben dus online op zoek gegaan naar een website of winkel waar dit mogelijk was. Zo was ik uitgekomen bij een website genaamd hemelsforkids.nl. Op deze site sprong één merk er voor mij het meest uit, dit was het merk Br@nd. Ik zal jullie vertellen waarom ik voor dit merk gekozen heb.

logo.gif

Waar staat het merk Br@nd voor?

rjg-51-614-sienna-aHet merk Br@nd levert hoge kwaliteitskleding en naar mijn mening ook nog een hele mooie. Ik had gelezen dat de collecties van Br@nd gemaakt worden van tricostoffen en geproduceerd worden in Portugal. De uitstraling van kinderkleding is eigenwijs en optimale draag comfort. Dit is precies wat ik altijd draag! Een perfecte combinatie dus als ik eens iets ga doen met mijn nichtje. Het slogan van dit merk is voor mij ook op het lijf geschreven, namelijk de kleding van br@nd for girls zegt: “wij zien er lief uit, maar met ons valt niet te spotten”. Dit is ook precies waarom ik voor dit merk gekozen heb. Wist je dat Hemels for kids ook nog vele andere merken heeft. Gewoon even kijken dus.

«
»