De beste relatie geschenken vind je bij Maxilia

Onlangs heb ik bij Maxilia opnieuw mijn tape gekocht. De tape gebruiken we om de dozen mee dicht te maken, zodat ze veilig aan komen bij de klant. Nu vragen jullie je natuurlijk af: waarom koop je hier jouw tape en niet in een bouwmarkt? Deze vraag begrijp ik. Wat het verschil is tussen Maxilia en de rest, is dat zij de tape ook nog eens bedrukken met jouw logo. Hoe geweldig is dat? Dit was precies wat ik zocht voor mijn webwinkel. We versturen namelijk dagelijks pakketjes naar klanten. De pakketjes moeten veilig bij de klant komen. Daarom tapen we de doos. Het liefst doen we dit uiteraard met ons logo erop, zodat we herkend worden.goedkoop-notitieboekjes-bedrukken

Internet

Ik weet het nog goed. Het was een jaar geleden toen ik bij een concurrent zag dat zij de logo bedrukten op de tape. Dit wilde ik natuurlijk ook, om bij te blijven met de concurrent. Op internet zocht ik naar verschillende bedrijven die aanboden wat ik zocht. Maxilia is het enige bedrijf die voldeed aan mijn voorwaarden. Ze verlenen namelijk een uitstekende service en hebben een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding. petten-bedrukken-kleine-oplage

Contact

Zelf had ik nog wat overige vragen over het product. Dit was geen probleem voor de klantenservice. Ik belde ze namelijk direct nadat ik ze had gevonden. Mijn vragen werden toen zorgvuldig beantwoord. Dit allemaal gaf mij meer vertrouwen in dit bedrijf. Sindsdien kan ik niet meer zonder ze. Geweldig bedrijf!

 

«
»