Eco-vriendelijke producten

Sinds dat ik heel klein was heb ik altijd veel in de natuur geleefd. Daardoor ben ik heel natuurlijk gaan leven. Dat houdt onder andere in dat ik biologische producten eet, een vegetariër ben maar daarnaast ook eco-vriendelijke spullen koop. Ik ga dus ook altijd winkelen in winkels waar ik zeker van weet dat ze eco-vriendelijke kleding verkopen. Maar ik vind het altijd wel lastig. Gelukkig is er op het Internet heel veel te vinden. Op een gegeven moment was ik opzoek naar een nieuwe tas die ik dagelijks kon gaan gebruiken. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk bij Leatherlicious, een webshop die voornamelijk leren tassen verkoopt. Het mooie aan deze webshop is dat ze uitsluitend designer merken verkopen die daarnaast ook nog eco-vriendelijk te werk gaan. Ik kon mijn geluk niet op bij het zien van al die mooie tassen. Ik kon helaas niet alle tassen kopen maar uiteindelijk vond ik er één waar ik toch wel meer over wil vertellen.

eco-vriendelijk-plantje-foto

Een multifunctionele tas

Ik ga toch wel een aantal keer per week de stad in. Na het boodschappen doen ga ik vaak ook even winkelen in de stad dus ik vond het wel handig om een grote tas te kopen waar veel in past. Uiteindelijk zag ik in de webshop de MYOMY My Black Bag Shopper en ik was meteen verkocht. De tas is volledig gemaakt van leer, is groot, heeft een rits aan de zijkant (in plaats van de bovenkant) zodat je dus makkelijk spullen uit je tas kan halen en komt daarnaast ook met een bijpassende portemonnee. De tas komt erg stijlvol over en ik gebruik hem dus nu ook dagelijks als ik op pad ben. Ten slotte was ik erg blij met de snelle levering van de tas en de prijs viel uiteindelijk ook nog wel mee. Niks te klagen!

«
»