Hier laat jij bloemen bezorgen!

bloemen bezorgenBloemen bezorgen kan een heel erg leuk idee zijn wanneer jij iemand wilt verrassen met iets wat origineel is. Zelf heb ik dit gedaan voor een van mijn vriendinnen. Zij gaat over een paar weken voor een langere periode naar het buitenland en dan ga ik haar onwijs missen. Hier gaat zij stage lopen, want dat moet voor haar opleiding. De afgelopen tijd hebben wij hier veel over gepraat en zij begon er steeds meer tegenop te zien. Ik wilde haar op deze manier graag een hart onder de riem steken, want ik weet zeker dat zij het onwijs leuk gaat krijgen als zij eenmaal daar is. Hiervoor ben ik op internet gaan zoeken naar dingen die ik zou kunnen verzenden naar haar. Zij woont namelijk niet hier om de hoek, dus langsgaan zit er niet in door de weeks. Ik ben erg ongeduldig aangelegd, dus ik wilde het wel perse dezelfde dag geregeld hebben.

Blij met de reactie

bloemen bezorgen

Toen kwam ik op het idee om bloemen te laten bezorgen. Dit kwam eigenlijk door mijn moeder, want zij had mij hier ooit eens over verteld. Mijn vader had deze toen naar haar gestuurd op Valentijnsdag en dat vond zij zo onwijs leuk. Een aantal dagen later werd het boeket al bij mijn vriendinnetje afgeleverd en direct werd ik gebeld. Ze vond het heel erg lief dat ik aan haar dacht en wilde snel weer eens afspreken. Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan en dat zij daardoor wat meer vertrouwen in zichzelf en de reis heeft gekregen.

«
»