Hovenier Van de Ven nabij Oisterwijk

Hovenier Van de Ven Oisterwijk en omgeving hiervan, is waar ik graag mijn complimenten over uit spreek. Wij hebben namelijk onze tuin onder handen laten nemen door dit bedrijf. Onze tuin kon wel wat meer sfeer gebruiken. Echter wisten wij zelf niet hoe wij dit moesten aanpakken. Toen ik door mijn collega ben geattendeerd op dit bedrijf (omdat zij haar tuin door dit bedrijf heeft laten ontwerpen), ben ik eens op de website gaan kijken. Al snel kreeg ik een goede indruk en ik besloot een afspraak te maken. 

Hovenier Van de Ven Oisterwijk

Zeer tevreden over het eindresultaat

De Hovenier die werkzaam is bij Van de Ven kwam bij mij in Oisterwijk om te kijken naar de mogelijkheden. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg erg goede tips. Hierna is er een ontwerp gemaakt en een offerte. Alles verliep erg spoedig want die volgende week werd er al aan mijn tuin gewerkt. 

Inmiddels is mijn tuin helemaal af en het lijkt wel een compleet andere tuin. Er is erg veel veranderd en de bomen, struiken en bloemen zijn erg mooi op elkaar afgesteld. Deze metamorfose had ik zelf niet voor elkaar kunnen krijgen. Ik ben dan ook zeer content dat ik hiervoor de juiste mensen heb gevonden. Nu kan ik uitkijken naar het voorjaar en de zomer om heerlijk te kunnen vertoeven in mijn tuin. Daarom mocht deze aanrader niet op dit blog ontbreken, neem daarom eens een kijkje op de website.

Hovenier Van de Ven Oisterwijk

«
»