Isoduct rookkanaal besteld bij Veiligrookkanaal.nl

schoorsteenkap-k100-2Een tijdje geleden heb ik een hele mooie open haard gekocht. Deze open haard was tweedehands, maar dat vond ik niet erg omdat hij bijna niet gebruikt was. De prijs die ik voor de haard had betaald was ook een lachertje, maar dat kwam doordat het rookkanaal ontbrak.

Rookkanaal bestellen

Van de verkoper had ik begrepen dat het originele isoduct rookkanaal heel erg makkelijk en voordelig te bestellen was bij Veiligrookkanaal.nl. De open haard wilde ik gaan plaatsen en daarom heb ik de website van Veiligrookkanaal.nl bezocht.

200 isoductOp de website zag ik verschillende Isoduct rookkanalen, waardoor ik niet meer zeker wist welke ik moest bestellen. Het leek mij daarom een goed idee om de klantenservice te bellen. De medewerker van de klantenservice heeft mij duidelijk uitgelegd hoe alles precies werkte en wat het beste bij de open haard zou passen. Zelf heb ik nog een aantal dingen moeten opmeten, maar zo wist ik zeker dat ik het goed deed.

Via de website kon ik heel erg makkelijk het Isoduct rookkanaal samenstellen, zodat deze precies bij mijn huis zou passen. De medewerker had mij ook verteld dat het soms voorkomt dat er onderdelen overblijven, maar deze mochten dan gewoon geretourneerd worden.

Het rookkanaal heb ik uiteindelijk besteld en deze heb ik pas nog ontvangen. De open haard was makkelijk te monteren en daardoor kon het rookkanaal goed geplaatst worden. Met de open haard en het rookkanaal ben ik ontzettend blij, omdat het allemaal werkt zoals het hoort te werken!

 

 

 

«
»