Je geeft een sponsorkind een beter leven

Zelf ben ik geboren in een gezin waar vroeger niet altijd genoeg geld was. Nu ik ouder ben en een goede baan heb, heb ik bedacht dat ik graag een sponsorkind wil vinden die ik kan helpen. Omdat ik zelf vroeger soms dagen lang droge pasta heb gegeten, ben ik zeer dankbaar voor het feit dat dat nu niet meer hoeft. De reden dat ik nu welvarend ben is omdat ik naar school kon gaan. Hierdoor heb ik uiteindelijk een goede baan kunnen krijgen. Veel mensen aan de andere kant van de wereld worden ook in armoede geboren maar zij hebben vaak geen toegang tot een school. Ze zijn daarom niet in staat om de armoede te ontgroeien. Ik vind het daarom heel belangrijk dat mensen zich inzetten. Elk persoon moet namelijk genoeg te eten hebben en een educatie kunnen volgen.

Sponsorkind

Hier sta ik achter

Zelf heb ik daarom besloten om eens op internet op zoek te gaan voor meer informatie omtrent een sponsorkind. Hierdoor maak ik het mogelijk voor iemand om een beter leven te lijden en niet meer in armoede op te hoeven groeien. Nu ik een goede baan heb, ben ik in staat om iemand anders financieel te ondersteunen. Vroeger toen ik klein was had ik nooit verwacht dat dat mogelijk was. Nu ik het verhaal van een jongen van elf jaar die in Colombia woont heb gelezen, ben ik op het idee gekomen om het adres van Woord en Daad te delen op dit blog. Als je (onder andere) dit verhaal over dit jongetje leest, dan zal je als snel begrijpen waarom dit mij zo raakt. Sponsorkind

 

 

«
»