Mengastrading is niet alleen een sieraden groothandel

logoZoals jullie van mij weten ligt naast skateboarden ook mijn passie bij fashion. Zo ben ik steeds op zoek naar inspiratie en probeer ik deze bij jullie over te brengen. Wanneer je bijvoorbeeld een tas of een ring wilt kopen is het moeilijk om online een goede webshop te vinden. Het aanbod is tegenwoordig zo enorm dat je wordt overspoeld door slechte websites. Wanneer ik dan een goede vindt, deel ik deze gelijk met jullie. Zo heb ik er vandaag weer één. Op deze site kun je terecht voor meerdere accessoires. Zo kun je hier terecht voor tassen, hoeden, parfums, sieraden, schoenen en zonnebrillen. Deze site heet overigens mengatrading.nl. Zelf bestempelen ze zich als een sieraden groothandel maar met meer als 6.000 verschillende producten zijn zij veel meer als dat. Ik heb er zelf al meerdere keren wat besteld en het verliep steeds vlekkeloos. Voor de mensen die producten eerst liever met hun eigen ogen bekijken is dit ook geen probleem. Mengatrading heeft namelijk ook een showroom.

Wanneer je de sieraden liever eerst wilt zien

8df71f31520da0e1127b23dfa38b77d9 Zoals gezegd hebben ze ook een showroom, deze is gevestigd in Valkenswaard. Hier hebben zij vrijwel hun hele assortiment liggen. Op de site wordt echter wel vermeld dat je beter jouw gewenste item kan selecteren. Dan zorgen zij dat het klaar ligt zodat je er zeker van bent dat ze het nog hebben. Zo kun je inderdaad met eigen ogen bekijken of het allemaal bevalt. Iets waar ik zelf geen gebruik van maak, maar voor de medemens wellicht wel. Ik hoop dat jullie deze sieraden groothandel ook een uitproberen, want het is zeker de moeite waard! 6589fadc6394555db5fc20fca3a3df09

«
»