Mijn nieuwe Eastpak rugzak

Helaas, mijn Eastpak rugzak is nu echt niet meer bruikbaar. Ik heb hem al heel lang en het is echt mijn favoriete rugzak voor school. In een Eastpak rugzak kunnen erg veel spullen en bovendien vind ik de tas makkelijk te combineren met de meeste outfits die ik graag draag. Al even was mijn rugzak erg versleten, maar nu is ook één van de schouderbanden kapot gegaan. Niet handig, dus tijd om op zoek te gaan naar een nieuw model.

 

Rugzak en laptoptas

Op aanraden van een vriendin heb ik online een kijkje genomen bij Bagsplaza.nl. Een webshop met een ruim assortiment tassen, zo ook laptoptassen van Eastpak. Bagsplaza verkoopt diverse Eastpak tassen in verschillende formaten, materialen, kleuren en designs. Toch viel mijn oog direct op de Eastpak PaddedPak’rLeather rugzak. Een prachtige leren zwarte rugzak. Ik vind de tas er mooi en kwalitatief hoogwaardig uitzien. De tas is gemaakt van duurzaam volnerfleder. Ik ben zelf erg gek op leren tassen omdat ze allemaal een eigen look hebben. Leer werkt namelijk, waardoor de tas er op den duur wat meer vintage uit zal gaan zien.  In de tas zelf zit een handige paddedlaptopvak, zodat ik mijn laptop dus altijd mee kan nemen naar school. Dit is erg belangrijk voor mij. Aan de voorkant zit een handige rits met opbergvak zodat je kleine spullen altijd snel bij de hand hebt.

 

Ik heb de tas direct online besteld en het bestelproces was gemakkelijk en snel. Ik verwacht de tas morgen al binnen te krijgen. Wanneer je namelijk een bestelling voor 22:00 uur plaatst, dan krijg je je pakket al de volgende dag binnen! Ook is de verzending gratis en kun je ook gratis ruilen of retourneren. Dit is altijd prettig wanneer je online producten koopt. Ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb en ik hem kan dragen naar school! Wat vinden jullie van deze leren rugzak?

Eastpack rugzak

 

«
»
Tags: ,