Quantum Touch healing

Quantum Touch behandeling heeft wonderen verricht. Door gebruik te maken van bepaalde ademhalingstechnieken, heb ik mijn lichaam beter onder controle gekregen. Hierdoor zijn er bepaalde blokkades opgeheven, waardoor ik weer fluitend door heet leven kan gaan. Echter heeft dit wel een lange tijd geduurd voordat ik in de gaten had dat er iets aan mijzelf mankeerde. Ik kreeg het pas door toen ik van iemand op de vingers werd getikt. Pas toen merkte ik dat mijn manier niet goed bezig was en hier zeer snel verandering in moest komen. Mijn hele leven stond ik voor iedereen klaar, maar toen ik zelf hulp nodig had, was er niemand te vinden. Gelukkig dat ik een tip kreeg om een behandeling bij het Holistisch Centrum Brabant te nemen. Meteen heb ik hier een afspraak gemaakt om te kijken of deze manier van behandelen inderdaad wel iets voor mij zal zijn.  Quantum Touch

Quantum Touch is een uitkomst

Nooit durven hopen dat een behandeling voor mij zoveel effect kon hebben. Al na één sessie merkte ik een zeer duidelijk verschil. Een verschil van dag en nacht kan ik nu zeggen. Door middel van deze manier van behandelen heeft mijn lichaam een bepaalde energie gekregen. Een soort healing kan je wel zeggen. Deze energie heeft ervoor gezorgd dat ik mij beter in mijn vel voel zitten en hierdoor weer de lust heb om de touwtjes van mijn leven weer in eigen handen te nemen. Iedereen die het even niet meer zo ziet zitten, kan ik deze therapie aanraden. Het heeft mij heel goed geholpen. Quantum Touch

«
»