Stage lopen in het buitenland: buitengewoon!

Stage lopen in het buitenland is iets waar ik niet alleen van droomde, maar ook gewoon al redelijk vaak gedaan heb. In mijn eerste jaar deed ik een stage marketing in Frankrijk, een jaartje later bezocht ik Spanje en toen bedacht ik me: waarom niet gewoon nog wat verder trekken? Een avontuur in Afrika dat sprak me wel ontzettend aan. Wat me niet zo aansprak? Een hoop onzekerheid en de problemen die je zo vaak hoort over het continent. Ik besloot dan ook via een organisatie de reis te ondernemen. Al snel sprong Do4Africa er voor mij tussen uit. Wat de weegschaal deed overhellen waren de persoonlijke begeleiding ter plaatse en de enorm uitgebreide informatie die ter beschikking werd gesteld.

Stage lopen in het buitenland

Een wereld die open gaat

Na mijn aanmelding bij Do4Africa werd er ontzettend veel aandacht besteed aan een goede match vinden voor mij. Stage lopen in het buitenland is immers ontzettend leuk, maar nog veel leuker op een goede stageplek. De stage die het uiteindelijk werd was in één woord perfect. Waar in Frankrijk en Spanje ik nog vooral genoot van het land, genoot ik in Tanzania van het werk en het land. Bovendien was ik door Do4Africa en Marjolein gewaarschuwd over alles wat in Tanzania kon voorvallen. Informatie die meer dan eens van pas bleek te komen. Mijn tijd in Tanzania is een tijd die ik nooit meer vergeet en dat is in grote mate aan de professionele begeleiding van Do4Africa en Marjolein te danken.

Stage lopen in het buitenland

«
»