Vakantielijstje om niks te vergeten

Een Vakantielijstje voor dat je op vakantie gaat scheelt je een hoop ellende. Je hebt namelijk niet snel last van dingen die je vergeet in te pakken. Ik ben afgelopen jaar op vakantie geweest naar het zuiden van Frankrijk en ik was toen wat belangrijke spullen vergeten. Mijn lenze vloeistof en bril had ik toen niet ingepakt. Dit was erg vervelend aangezien ik geen nieuwe kon halen in Frankrijk. Hierdoor heb ik de hele vakantie doorgebracht met slecht zicht. Dit was niet echt prettig aangezien ik hierdoor dus veel leuke dingen heb moeten overslaan. Dit wil natuurlijk niemand in die twee weken zomer vakantie dat je weg bent.

 interieur 1

Ik besloot dat dit mij nooit meer zou gaan overkomen.

Aangezien ik hier zo erg van baalde besloot ik te zoeken naar een oplossing voor volgende zomervakantie. Zo ben ik het internet opgegaan met de vraag hoe vergeet ik geen spullen als ik o[p vakantie ga. Zo kwam ik door wat forums te lezen terecht op de website van Vakantielijstje. Op deze website zag ik dat je je eigen checklist kon opstellen en ik was meteen van plan dit te gaan doen. Het bleek ook nog eens gratis te zijn.

leren-jassen-heren

 

Ik had alles ingevoerd.

Op de website heb ik alles ingevoerd hierna heb ik de pagina uitgeprint. Ik kreek een mooie checklist waar ik alles op kon afvinken. Nu na de vakantie ben ik erg tevreden over deze website het heeft me namelijk heel erg goed geholpen!

«
»
Tags: ,