Waakvlamhouders; Een urn met een kaarsje.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de waakvlamhouder; Een urn thema waarbij het symbolische ‘kaarsje aansteken’ centraal staat, om even stil te staan bij de mooie herinneringen.

Wanneer u op speciale momenten even stil wenst te staan bij de mooie herinneringen aan uw overleden dierbare, is een waakvlamhouder een prachtige vorm van asbestemming. Met een mooie waakvlamhouder zorgt u voor een sfeervolle herinnering met een prachtig licht effect. Veel waakvlamhouders betreffen een urn in combinatie met waakvlamhouder / waxinelichthouder, waarbij af en toe, op speciale momenten bijvoorbeeld, een kaarsje kan worden aangestoken voor de overleden dierbare. Binnen het assortiment waakvlamhouders heeft u de keuze uit een diverse varianten, materialen, vormen, stijlen, afmetingen en prijsniveaus. De waakvlamhouders van aluminium en messing zijn erg populair, waarbij een strak design & hoge mate van afwerkingskwaliteit gecombineerd worden met een optimale prijs-kwaliteit verhouding, maar zo zijn er ook prachtige keramische urnen in combinatie met een waakvlamhouder waarbij het kaarsje niet volledig centraal staat, maar een onderdeel is van – extra effect toevoegt aan – de urn.

Over UitvaartUniq.nl.uitvaartuniq

 

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Een urn kopen bij UitvaartUniq.nl is eenvoudig en u heeft hierbij de keuze uit een prachtig assortiment, voor Eerlijke prijzen. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie urnen met kaarsje / lichtje, oftewel waakvlamhouders (waxinelichthouders). Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

«
»