Wat weet jij van de E sigaret?

Een tijd geleden ben ik erachter gekomen dat er een veel gezondere alternatief is voor roken en dat is de E sigaret. Zelf had ik er nog nooit van gehoord en daarom ben ik informatie gaan verzamelen. Zelf rook ik al meer dan tien jaar en helaas is het een slechte gewoonte geworden. Stoppen is heel erg lastig dus daarom ben ik erg blij dat er een gezondere versie blijkt te zijn. Het blijkt dus dat er in de elektrische peuk twee stoffen ontbreken die wel in de gewone tabak zitten. Dit zijn namelijk geen teer en geen koolstofmonoxide die vrij tijdens het roken. De elektrische peuk is niet alleen beter voor mijzelf maar ook voor mijn omgeving. Als ik een gewone peuk opsteek in het bij zijn van andere, dan roken zij eigenlijk automatisch mee.

e-sigaret

De betere optie

Als ik er eerder was achter gekomen dat de E sigaret een betere optie was, dan had ik dit direct aangeschaft. Toch ben ik heel erg blij dat ik er nu achter ben gekomen. Graag wil ik mensen aansporen om hier ook voor te kiezen. Het is erg belangrijk dat steeds meer mensen hier naar over stappen. Zo worden wij, als rokers, een stukje gezonder en dat is natuurlijk het doel. Ik heb gemerkt dat meerdere vrienden van mij ook overgestapt zijn naar de elektrische peuk sinds ik hem heb. Daar ben ik heel erg blij mee. Zoek eens uit of het misschien iets voor jou is!

e-sigaret

«
»